Linkek ; Munkaügyek - irReality show

2012. október 27., szombat

Linkek betétele a blogba: pipa. Sokat kellett drasztikusan megvágnom, de a cél ugye az volt, hogy látszódjon a név, esetleg, ha valakinek nem tetszene a végeredmény, lehet küldeni másik képet, két perc kicserélni, nem vesz el időt.




Elkezdtem nézni egy magyar sorozatot. Ha meglátok egy hazai alkotást e téren már eleve kritikus szemmel tekintek rá, de ez igenis bejön. Kapcsolgatás közben bukkantam rá, az M1-en adják Munkaügyek címen. Anno' csak Mucsi Zoltán miatt hagytam kicsit ott, de le is ragadtam, noha 3-4 perc múlva véget is ért az epizód. Mucsit már sokan ismerhetik, ha máshonnan nem, a neten terjengő reklám, illetve filmszerepeiből, ahol rendszerint egy elég gyengeidegzetű férfit alakít. A sorozatban ez nincs így, de az életunt karaktere működik.

Ezt nem tudom pontosan, de asszem, eddig 29-30 rész ment le, az összeset megtalálni a jutyubon, amit a kedves készítők rendszerint kilinkelnek fészbukra az oldalukon, ergo erősen kétlem, hogy valaha lesz belőle dvd.

A forgatókönyvet 3 stand-upos írja, név szerint Litkai Gergely, Kovács András Péter valamint Hadházi László.

A sorozat persze nem 100%-ban saját ötlet, de annyi "koppintása" készült már a The Office-nak, hogy ettől el lehet tekinteni, legalább nem olyan, mint a néhai borzalmas Rém rendes család Budapesten, ahol viszont konkrétan az egész sorozatot akarták lemásolni, beleértve annak forgatókönyvét.

A környezet, műfaj ugyanaz, a sztori, karakterek mások. A Munkaügyek végre egy jónak mondható magyar sorozat.

És Mucsi üvöltözését megtekintheti mindenki a videóban, szerintem...
vicces :D





2 megjegyzés

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget