The Expendables 2

2012. december 10., hétfő

The Expendables 2 megnézve.

Nem vagyok a műfaj nagy szerelmese, de ez a film baromi jó volt, persze a hatalmas nevek, mint Schwarzenegger, Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, Van Damme és Chuck Norris amúgyis húzónevek lennének külön-külön, hát még, ha egy filmben, egy jelenetben szerepelnek.. katarzis, és ezúttal a kis Terminátor sem csak 5 percre tűnt fel, mint az első részben.

Jókat mosolyogtam az ilyen-olyan utalásokon, akármennyire nem szeretem személy szerint a Norris vicceket, humoros volt, amikor mesélte, hogy megharapta egy kobra, és a kígyó halt bele, vagy amikor Arnold a terminátoros hangján mondta, hogy "I'll be back", "I'm back", nameg Van Damme hívogató kézmozdulatát is láthattuk.

Jobb volt, mint az első rész, mondom ezt azért is, mert arra egyáltalán nem emlékszem.

A nagy Arnold Schwarzenegger inkább... aranyos volt, mint tehetséges, ha a színészi játékot nézzük. Nagyon szeretem, de meglátszott, hogy csak-csak kijött a gyakorlatból, inkább hasonlított egy kis bácsira, aki beborult a forgatásra, mint a hatalmas terminátorra, aki mindenkivel végez. Persze amikor fél kézzel tépte ki a kocsiajtót beszálláskor, az vicces volt :D







Aki egy kicsit is szereti az akciófilmeket, az feltétlen nézze meg, nem is nyújtották két órásra, unatkozni sem lehet alatta, szeressük az ilyen filmeket.

2 megjegyzés

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget