Jézus szeret mindannyiunkat.

2013. január 27., vasárnap

Esik a hó, szóval ha picit megolvad, és gyúrhatóbb lesz, építhetek ismét hóembert a régi mellé, vagy elé, esetleg mögé, valószínűleg elé lesz, mert mellette nem férne el, mögötte meg nem tudnák megcsodálni a ház előtt elhaladó népek. Az előző szerencsétlen már úgyis ramatyul néz ki, szívem szakad rajta, hogy 5 perc munkája csakígy eltűnik. 

Bah, kéne megint borotválkoznom, mert már lassan túllépem azt a szintet, ami még oké, és átlépek a hómlesszbe, de legalább gyakorlom a stílust. Utálok borotválkozás után 1-2 napig létezni, mert amúgyis hülye fejem van, jobb azt eltakarni némi szőrzettel, anélkül bláh, kerülöm a tükröket. Kéne venni olyan elektromos izémizét, és akkor tudnám mindig visszanyírogatni.

Meg utálok körmöt vágni is, olyan kurvaunalmas, felfogom találni a lézeres körömműtétet, ami után esetleg havonta egyszer kell csak vágni.

Levédetem az ötletet.

De előtte ráguglizok.

Néztem volna nagyokat, hamár létezik, de csak a benőtt körömmel szenvednek, szóval EZAZ, MILLILYOMOS LESZEK 

6 megjegyzés

  1. A férfiak hányszor vágnak körmöt egy hónapban egyébként? :O Mert nekem így a negyedéves körömvágásaimmal semmi ötletem erről... :D

    VálaszTörlés
  2. Sanyarú a létezés.

    VálaszTörlés
  3. Igen... nem tudom, meddig bírom a heti körömvágást még. Mindent megfogok tenni annak érdekében, hogy feltaláljam a lézerem körömnövésgátlót.

    VálaszTörlés
  4. Kemoterápia.
    Na onnantól kezdve el is felejtheted, hogy egyáltalán volt valaha körmöd.

    *Tátott szájjal mosolygós, két kézzel helyeslős elmebeteg arckifejezés*

    VálaszTörlés

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget