Kapucsínó angyal

2013. március 5., kedd

Egyik nap gondoltam egyet, és rákerestem egy általam cukinak vélt hegedűvel művészkedést végrehajtó nőre, Lindsey Stirlingre, gondoltam, megnézek valami "újat" tőle, így is lett, és bah.. az énekesnő levett a lábamról. Belezúgtam, mint nem tudom mi a nem tudom mibe. Kapucsínó angyal.

A gyerekek is aranyosak a klipben, ahogy az a férfi is, aki próbálja megszólaltatni a hegedűt :D





8 megjegyzés

  1. tényleg szép nőci :)

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem szerelmes vagyok :D

    VálaszTörlés
  3. Már korábban is hallottam tőle egy-két dolgot, és óriási tehetség. De nekem valahogy nem tetszik, valahogy mégse, pedig jó pár más youtube-os feldolgozós vagy nem feldolgozós zenészt hallgatok, és az ilyen stílusú videókat, mint ez, nem annyira kedvelem.

    VálaszTörlés
  4. Fogalmam sincs, de már régen sem volt fogalmam róla. Mármint arról, hogy miért nem tetszik ez a lány, tök fura, pedig minden klappol vele elvileg. Ez valami furcsa első benyomás lehet, csak érdemes rajta elmékedni.
    Vagy ha a videóra gondoltál, akkor ez megint olyan, hogy jön a fehér ember, és tök jófej, és megmenti a szegény kis afrikaiakat, mert ők nem tudnak magukon segíteni, és csak a "mi" szempontunkból vannak bemutatva. Ettől függetlenül persze biztos jót tettek, ezt nem vonomkétségbe, csak ez is egy eléggé sztereotipikus bemutatása a helyzetnek. De nem tudom. Bár ez csak egy klip. Szóval ja, valami ilyesmik.

    VálaszTörlés
  5. Kicsit látni lehet rajta, hogy egy ponton túl már serpenyővel arcon, de azért cukki :D:D

    Nem tudom, nekem ez nem tűnik ilyen szagúnak, egyszerűen csak ellátogatott egy helyre, ahol aranyos gyerekeknek zenélt egy kicsit, és jól érezték magukat, én szeretem az olyan klippeket/videókat, ahol egy ember ellátogat egy teljesen más kultúrába.

    VálaszTörlés
  6. Igen, ez tényleg így van, hogy jó. Csak az adott kultúra bemutatása sztereotipikussá válhat és válik sokszor. Najó, szerintem csak azért lovagolok ezen az egészen, mert túl sok mindent tanultam már a különböző kulturális reprezentációkkal kapcsolatban. XD

    VálaszTörlés

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget