Fű baszod!

2013. november 9., szombat

Vettem teát, citromfüvet, hogy aludjak tőle, mert állítólag nyugtató hatása van, csak sokat nem szabad inni belőle, mert jön a hasmars (imádom ezt a szót), és akkor vége mindennek. Nem filteres, füves, van itthon összecsukható filter, amiből a kisebb darabok kijönnek, telemegy citromfűvel a pofám, mire megiszom a teát. 

4 megjegyzés

  1. Te vagy it a blogolon a második, akitől azt hallom, hogy a citromfű nyugtató hatású, és el lehet tőle aludni jól. Én ezt komolyan reggelente ittam egy ideig, mert állítólag az emésztésre jó. Mostanában is szoktam inni, mert hoztam otthonról egy cserép citromfüvet a kertből, ahol nálunk vadon nő, és csak megcsinálom a forró vizet, letépek pár levelet, áll 1-1,5 órát, és totál autentikus és friss citromfű tea, most reggel is kortyolgatom. Én az orbáncfűről hallottam, hogy erősebb nyugtató hatású, az íze viszont már nem olyan jó.

    VálaszTörlés
  2. Az a gond, hogy amúgyis eléggé ingadozni tud a hangulatom, szóval fogalmam sincs, hogy a tea nyugtat le olykor, vagy ha nem innám is lenyugodnék, mindenesetre iszogatom, mert hátha a tea az.

    VálaszTörlés
  3. Macskagyökér? Az nagyon büdös, de nem kell inni, mert van bogyóban is. 200 milligrammtól már tök jót lehet szenderegni.
    Az orbáncfű tudtommal nem altat, csak erősíti az idegeket.

    VálaszTörlés
  4. Aaamit vettem nyugtatót, abban van macskagyökér, csak legszívesebben zabálnám, aztán inkább távol tartom magam tőle.

    VálaszTörlés

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget