2014. február 17., hétfő

Álmomban Zsani valamilyen módon visszajött az élők sorába, de csak pár napra, mert utána be kellett mennie a kórházba, hogy megöljék, én mégsem kerestem fel rögtön, aztán írtam neki a ház oldalában ülve a betonon egy lapra, amin megjelent a válasza is. Megírtam neki, hogy hiányzik, és egyebeket, válaszolt, hogy nem akar bemenni a kórházba, reagáltam rá, majd felébredtem. Jó volt kicsit beszélni vele.

3 megjegyzés

  1. ez olyan, mint amikor a dédimamám a temetőben meglátott a papa sírja mögött/mellett egy új vadvirágot, és azt mondta, üzent a Papa. nemrég meg egy idős néni mesélte, akinek 1-2 éve halt meg a férje, hogy mindenki bolondnak nézi, mert néha, amikor furcsa, váratlan helyzetekben lát egy mókust, azt gondolja, hogy a férje lelke volt. [mesélte részletesen, de hosszú. mindenesetre mindig konkrét üzenetet tulajdonított neki].
    nem értek az álmok szimbolikájához [se a virágokhoz, se a mókusokhoz], és nem is vagyok egy hívő lélkek, de én simán úgy vagyok vele, hogy ezek igazi üzenetek. [de ha csak a saját agyunk csinálná velünk, akkor is jófej dolog tőle].

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, hogy ezt üzenetnek vehetem-e, hiszek abban, hogy valamilyen formában itt van, de nem merek abban, hogy így álmokon keresztül is üzen.

    VálaszTörlés
  3. én sem olyan klasszikus értelemben veszem, hogy "üzenet", inkább mint valamiféle sajátos gesztus. ami kb annyit jelent, hogy valamilyen formában "itt van".

    VálaszTörlés

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget