2014. február 7., péntek

Láttam egy szőrös fülű fiatalt a buszon, előttem ült, abban a vonalban szembe volt velem egy pornószínésznő fejű lány is, azt hihette, őt stírölöm, pedig nem, csak a szőrt a fiatalember fülében. Kellemetlen lehet, ha már huszonakárhány évesen kezd kijönni a fülből is. 

A konzulens tanárnő megadta a skype nevét, hogy a távolság miatt ott tudjunk konzultálni, de szerintem nem fogom merni felhívni, és majd találok indokot arra, miért nem vettem fel, túl fura lenne vele szkájpolni, meg jónapottal köszönni, meg szerintem véletlen megszokásból helóval is kezdeném az egészet, vagy azzal, hogy "hallasz?".

Nem adott meg időpontot, mikorra kell az irodalmi áttekintés és a vázlat, írnom kell neki, hogy adjon, mert sajnos tudom magamról, hogy engem kész tények elé kell állítani, ha azt mondják, hogy majd csináld meg, majd gyere ide, majd menj oda, akkor a majdot úgy értelmezem, hogy amikor már muszáj lesz, különben halogatom és halogatom, aztán nekilátnék az egész szakdogának (jobb esetben) egy héttel a határidő előtt. 

Reggel a buszmegállóban megbeszéltük egy bácsival a kutyák bundáját télen és nyáron.

Ő beszélt, én bólogattam, és igeneltem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget