Holnapi kipusztulat

2012. december 20., csütörtök

Nehogymár ne írjak arról, hogy holnap bizony jön az üstökös, jön a napkitörés, jön, azaz elmegy az áram, elmegy a fény, és a holtak előbújnak párnázott (mifenének kell a koporsót párnázni?) nyughelyükről.

Sokakat nyugtat az a tudat, hogy a nagyrabecsült NASA nem mondott semmi olyat, hogy jönne valamiféle gonosz űrszemét, míg másokat épp ez nyugtalanít.

Bevallom teljes őszinteséggel, ha választanom kéne, inkább nyugtalanítana az, hogy tagad a NASA, elvégre, ha jönne egy nagy veszély, azt erősen kétlem, hogy elmondanák pánikot keltve ezzel, ennél csak-csak több eszük van.

Persze a baj épp ezért bármelyik nap megeshet, akár holnap.. najó, nem pont holnap, mert az úgyis "olyan" nap lesz, inkább holnaputánnnn, ami meg egy film címe "arról" a napról, dee mondjuk ettől a naptól számítva 28 nappal kés... szóval akármikor történhet akármi.

Nos, ha holnap végigalszom a világvégét, egy olyan dallal búcsúznék, ami senkinek sem fog tetszeni, még nekem sem olyan nagyon, bár jó számnak tartom, mindenesetre bírom a refrénjében az errrrezgetést.





11 megjegyzés

  1. Ausztráliában már huszonegyedike van, és még senki sem telefonált, hogy leszakadt volna az a fele a Földnek. XD
    Amúgy Magyarországon különben sem lehet világvége 2012-ben, mert mi 50 évvel le vagyunk maradva, azt mondják. :D

    VálaszTörlés
  2. Na igen, de ez tuti akkor lesz, amikor mindenhol beüt, és akkor BWAMMMMM!
    Isten áldja a kommunizmust :D:D

    VálaszTörlés
  3. nemár én félek.

    VálaszTörlés
  4. Ha meghalunk úgyis gyors lesz és fájdalommentes :D

    VálaszTörlés
  5. Kösz... már jobb! SE!

    VálaszTörlés
  6. Akkor azt mondom, hogy holnap éjfélkor nem kell megnyugodnod, mert más országokban még 21-e lesz, PÉÉLDÁUL Közép-Amerikában is, ahol a Maja civilizáció lakozott ;P

    VálaszTörlés
  7. Azért fura lesz, hogy nem lesz semmi. Túl sokan várják már a világvégét, hogy vége legyen a rossz dolgoknak. Talán én is egy kicsit. De túl egyszerű lenne, ha így történne, ezért nem lesz vége.

    VálaszTörlés
  8. ;PPP

    Naja, páran több milliós bunkerekbe költöztek :D:D
    Az ezredfordulón is várták az okosok az ufókat, merthogy tuuuutira jönnek majd... több, mint ezer éve várjuk azt a kurva világvégét, és érdekes módon eddig az összes jóslat meghiúsult, itt sem lesz semmi, csak tele lesz vele a bulvár, a hírek, és minden :D

    VálaszTörlés
  9. Boldog világvége-napot!!! ;D

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm, és viszont kívánom :')

    VálaszTörlés

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget