Sorozatosdisdi

2013. május 30., csütörtök

A május több szempontból utálatos egy hónap. Egy évvel öregebb leszek, vizsgák közelegnek, cserebogarak, és sorra érnek véget a sorozatok. Nincs már Supernatural, Grimm, Family Guy, American Dad, HIMYM, Modern Family, az Office pedig végleg bezárta kapuit. Hiányozni fog a sorozat, noha az utolsó évad egyáltalán nem tetszett, az azt megelőző nyolcat imádtam elejétől a végéig.

Nyáron jött volna egy utolsó Breaking Bad évad, ami jön is, de csak augusztusban, de sebaj, mert vasárnap jön a The Killing, aminek az első két szezonja szeniális volt, lassacskán befut a Wilfred is, az Arrested Development-et pedig már felpakolták, csupán feliratra vár a jónép. Nem akarom angol felirattal nézni, mert ha akár 1 szót nem értenék meg, felhúznám magam rajta, és úgy érezném, nem értem az egész részt.

Szóval ja. Elkéne kezdenem egy újat nézelődni, ami nem krimi, mármint az 1 rész 1 ügy dolog, mert az dögunalom, és nem sci-fi, mert az meg mindenhogy szar, legalábbis nekem. Ugyanakkor nem kéne, mert már így is szééééép hosszú listám van azokról, amiket éppen nézek. De máh, egy jó vígjáték, vagy dráma mindig jöhet.

Egyik kedvenc jelenet az Office-ból. Tipikusan az a sorozat, aminek adni kell 1-2 esélyt, mert úgyis azon kapja magát az ember, hogy akar még, noha az első 1-2 rész nem jött be annyira. Bár engem az első perctől levett a lábamról. Hiányozni fog ez a fajta humor.







szerk.: aaaa, csak írnom kell róla, és érkezik az Arrested Development 4x1 felirattttt aaaaa *elszáguld lesni*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget