Tanulás

2012. december 15., szombat

Valahányszor tanulnom kell, eszembe jut...

fázik a talpam, pedig megy a fűtés, tudnék úgy ülni, hogy közelebb kerüljön a talpam a radiátorhoz? Még jó, hogy nem vagyok kint, milyen hideg lehet ott, elég csak kinézni, láthatóan fáznak az emberek, vajon van már elég hideg kint ahhoz, hogy az orromban megvagy a cumó, és ha összenyomom, úgy is marad? Vagy annyira, hogy ha megnyalok egy fémkorlátot odaragad a nyelvem? Sosem nyaltam még meg fémkorlátot, de irtó kellemetlen lehet odaragasztani a nyelvem, főleg, ha a terület telis-tele van emberekkel, akik látják ezt, és kinevetnek, pedig teljesen hétköznapi dolog az, ha valaki kísérletezésképp is odaragasztja a nyelvét a hidegben a fémkorkláthoz, persze így beteg is lehet, mert mivan, ha valaki épp akkor fújta bele a tenyerébe az orrát, majd megfogta a korlátot? Elég durva lenne azután nyalogatni, de azt hiszem, ha egy zsúfolt téren ragadna oda a nyelvem, nem jutna ilyen az eszembe. Ó, pincsikutya ismét nem tud lejönni a székről, most nem szedem le, megvárom, mennyi idő után szerencsétlenkedi le magát. Mocskos ez a szoba, kéne már porszívózni, de talán elég lenne hamar felsöpörni is, na majd valamikor megcsinálom, ha eszemben lesz, ami tuti, nem lesz, mert amikor megcsinálnám, akkor nincs eszemben, amikor nem csinálnám meg, az eszemben van, de miért is nem csinálom meg, 2 perc lenne csupán. Basszus, a Hősöknek is mindjárt a 2. évad végére érek, hamar bekéne fejeznem, de tegnap jött ki American Dad felirat is, ami szórakoztató, és ajh, inkább megnézem azt először.

(fél óra múlva)

Hahh, ez jó volt, megkéne nézni akkor a Hősöket is, nocsak, bejött egy macska, macccska, maccccccccska, macskamacska, macskamacskamacska, csacska macska, macskkkkka. Milyen ostoba egy szó ez. 

Na lássuk... a logisztika fogalma, alapanyagok, félkész termékek és kapcsolódó információk.. nem kell a kapcsolódó információk is, elég lesz azt a kettőt felsorolni, átkéne szerkesztenem az egészet, és azután elkezdeni tanulni, igaz, hogy magam ismerve a felét kitörölném, ha hasznos, ha nem, csak minél kevesebb legyen, de bah.. nem szabad, inkább.. nem tudom, megtanulom, ahogy lehet, bár már este van, és talán holnap frissen felkelve eredményesebb lenne, ráadásul a bárányt is elkéne zárnom innen, mert nagyon gyanúsan kacsingat rám napok óta, konkrétan félek, rettegek tőle, hülye bárány, hülye átka, hülye gonosz tekintet, hülye gyapjú. Rekedt hangon nyávog a macska, ahhhahahahahahaha, de hülyén hangzik, ó, pincsikutya letalált közben, ahogy látom, pazar, igazán pazar, jó ez a kutya, csak hülye szegénykém.

Kéne már tanulni. 

5 megjegyzés

  1. Hát valami ilyesmit kezdtem el írni én is, aztán valahogy tornász fiúkákat nézegettem youtubon, ahogy lengedeznek a korláton. Mostanában gyanúsan sokszor kötök ki olyan videók előtt, amik még csak kicsit sem érdekelne. Persze ettől még sokkal jobban, mint a tanulás.

    Idén én is terveztem korlátozódni, de már lebeszéltem magam. Ha esetleg megejted a mutatványt, csinálj magadról egy helyes kis fotót, amin lehetőleg szerepeljen a formára gyurmázott fikaállományod is.

    VálaszTörlés
  2. Majd szerzek valami vascsövet, kint hagyom éjszakára, és reggel megnyalom, hátha ezzel eleget teszek a kísérletnek :D

    VálaszTörlés
  3. Jó. De kép az legyen*-* :D

    VálaszTörlés
  4. Majd... igyekszem ;D

    VálaszTörlés

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget