A zenecentrikus pikánsosság

2013. július 19., péntek

Greg megtanult egy új szót, a "centrikus"-t, és ezt előszeretettel használja is, hogy műveltnek nézzék, hisz nem mindenki illeszti bele mondataiba azt, hogy centrikus. A saját készítésű videóban megmutatkozik zseniális angol tudása is, ami ugyan csak egy mondat, mégis mindenkit meggyőz arról: neki az angol a második anyanyelv. Élete legfőbb célja, hogy egy zenecsatornán legyen műsorvezető, ahol ő veheti át a stafétabotot a mostanság jelen lévő három szerencsétlentől, és megcsillogtathassa, milyen pimasz, milyen pikáns és milyen provoaktív. Greg a rönkökön való egyensúlyozás mestere is, s ha életét veszélyben érzi, játszi könnyedséggel veti magát a vízbe.

Személyes véleményem mindössze annyi erről az egészről, hogy nem értem, miért nem került be. A viván ugyan ilyen melegek dolgoznak jelenleg, Greg már megszokott jelenség lett volna, és ő legalább nagyon zenecentrikus.

Más: az álmomban általános sulis osztálytársam szájába tömtem 3 nyugtatót, aki erre iPoddá változott, wtf?





2 megjegyzés

  1. Ez az álom biztos azt jelenti, hogy a zene nyugtató hatású. XD Ok, amúgy fogalmam sincs, csak vicceltem.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudhatod, de fura volt, ahogy átváltozott, és elkezdett lejátszani valamit :D:D előtte meg valami kihalt városban voltunk, aztán váh.. mindfuck. Viszont az kár, hogy normálisan nem emlékszem, csak nagyvonalakban az egészre :D

    VálaszTörlés

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget