2014. február 21., péntek

Anyám rögtön azzal kezdte, mikor hazaért, hogy szar lett a hajam, kicsit bántó, hogy rengeteg dolgot ledegradál, amit csinálok, amibe belekezdek, és ezek sorozata miatt már eleve úgy kezdek bele mindenbe, hogy nincs hozzá tehetségem, és ha nem látok két napon belül bármi javulást, fel is adom, holott tudom, hogy hosszasabban kéne gyakorolnom hozzá, de mégis csak azt látom benne, hogy úgysem. Elkéne kezdenem megint szórakozni azzal a 3d-s animációs programmal, az tökjól lekötött, csak amikor megjelent a fejemben egy összetettebb ötlet, nem csak két-három másodperces videók kreálása, vagy képeké, amikkel egy kicsit is gyakorlott megvan pont két perc alatt, hagytam a francba.

Meg valszeg lejárt már a 30 napos limitem nyár óta, kéne keresnem kulcsot hozzá, vagy valami kis huncutságot.

De addigis egy mmmestermű, aminek az elkészítése órákig tartott, még órákig mentette le, és voilá, kész az öt másodperc.

Igazából ez a baromi hosszú mentési idő is elvette a kedvem, mert én még elszórakozok órákig, azzal nincs gond, de mikor például egy szélfújta füves tájat csináltam, ami lett szintén 4-5 mp, és lementette kábé.... 5-6 órán át úgy, hogy nem is sikerült valamiért, az nem tett jót a lelkesedésemnek.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget