Gyakori 3,14na

2014. február 26., szerda

Imádom, hogy akkor sikerül kipattogzania, kipattogoznia? kipattannia? szóval akkor sikerül ragyát teremtenem borotválkozás után, amikor mennék valahová.

Kicsit rinyapinás volt, de tényleg.

Érzékenylelkűek füleket levágni, a pina olyan durva szó, mármint a fasznál én durvábbnak érzem, ha valaki azt mondja, pina, pedig elvileg "egyenértékű" a kettő, mégis ha valaki azt mondja, faszomat, elmegy a fülem mellett, de ha valaki azt mondja, pinámat, az nem, márcsak azért is, mert lánytól borzasztóan fura lenne, fiútól meg aztán pláne. Vagy csak szimplán gyakrabban használják a fallosz rövidítését, és már jobban megszokta az agyunk.

Szóval a napokban elkezdtem nézegetni a gyakori kérdéééseket, néha válaszolok, néha fogom a fejem, valaki például.. nem is tudom, talán az egyik szót, mindegy, az egy tuti benne volt, úgy írta, edjik, mindig, minnnndig megtudnak lepni. Érdekes, mennyien használják azt az oldalt a lelkiismeretük tisztázására, és milyen buta szóhasználatokkal teszik mindezt, "gáz, hogy nem adtam pénzt a hajléktalannak?" meg társai. A "menjek ma bulizni?" kérdések már fel sem tűnnek, komolyan nem tudom, hogy ezeket úgy kérdezik, hogy megfogadják a tanácsot, vagy csak trollkodnak, vagy miez.





1 megjegyzés

  1. Aha, PI-na.. Értem már a címet... XD
    Hát tényleg, még lány szájából is furcsa lenne az hogy pinámat XD
    Nem lenne túl nies, mondjuk a káromkodás uniszex, és lánytól sem hangzik bunkón vagy igénytelenül, ha a körülmények megfelelek. :D
    Hú, amúgy a gyökerikérdéseken lehet röhögni. :D "Ha eredeti windowsom van, csak eredeti játékokat telepíthetek? :o"
    XD

    VálaszTörlés

 

Zsiványság

Kommentesdi

Recent Comments Widget